La pandèmia provocada per la Covid-19 va “obligar” moltes empreses a reinventar-se per continuar endavant. La Cristina, al capdavant de Massó Pack no va ser una excepció i avui, encara en temps de Covid-19, ens explica les novetats de la seva empresa.
MASSÓ PACK s’ha sumat a la iniciativa del packaging sostenible. Per què?
Volíem que aquesta gamma de productes contribuïssin a una millor qualitat no només del servei sinó també en el medi ambient. Per això vàrem decidir potenciar l’oferta d’embalatge produït a base de materials reciclables, biodegradables i compostables.
2021 va ser clau en el desenvolupament de noves fórmules d’envasos ecològics.
Sí, de fet, ja ens vàrem iniciar fa dos anys en aquest àmbit, oferint tots els nostres envasos de cartró i cartronet amb el Certificat FSC. I actualment, estem introduint nous materials alternatius per a la fabricació de packaging, com és el residu de canya de sucre 100% compostable i 100% biodegradable.
Què tal la resposta dels vostres clients?
La veritat és que molt bona. Ens sentim orgullosos de poder oferir als nostres clients solucions d’embalatge que potenciïn l’economia circular i, alhora, que vetllin per a un dels nostres valors com a empresa, que és el compromís amb el medi ambient.
Com és fins ara l’experència de tenir la seu de Massó Pack al Centre?
Trobar-nos ubicats al CENTRE-EIX DE NEGOCI ens afavoreix a conèixer noves inquietuds del mercat. I això ens ha permès crear sinergies amb altres usuaris i emprenedors. Actualment estem col·laborant amb una altra empresa del centre per potenciar el packaging Take Away pel sector de l’Hosteleria, Restaurants i Caterings a través d’un Market Place exclusiu per aquest sector.
Moltes gràcies, Cristina.